dimarts, 6 de maig de 2014

ACTIVITATS DE SANT JORDI


 Enguany vam tenir un Sant Jordi ple d'activitats.  Primerament, vam fer un intercanvi de llibres que ja us hem ensenyat. Després  vam anar a triar uns llibres per comprar per a la classe a la paradeta de llibres i roses que van muntar els de l'Ampa al vestíbul de l'escola. Aquesta activitat va ser complicada perquè cadascú havia de triar dos llibres que li haguessin agradat i després un cop a la classe, vam decidir quins llibres podríem comprar amb el nostre pressupost que era de 25 euros. Primer vam haver de pensar si en podíem comprar un o més d'un, després un cop vam saber que en podíem comprar dos amb 25 euros vam decidir quins eren els millors per a la classe. També vam haver de calcular quants deuros ens costarien i quin canvi ens havien de tornar.
 Una altra activitat va ser també la participació a la 1a Marató de lectura que es va fer a l'escola organitzada per l'alumnat de sext. Durant tot el dia molta gent (pares, mares alumnes, regidors...) van passar per l'entrada de l'escola a llegir un fragment del llibre Matilda de Roald Dalh. Natros vam anar una estona a fer d'oients i fins i tot alguns van poder llegir.
Els de quint també ens van venir a explicar el conte de les set cabretes i el llop.


SANT JORDI 2014 on PhotoPeach


I com que la nostra excursió era al Toscar vam parlar d'un bandoler anomenat Panxampla que va viure per les muntanyes del Port durant una temporada quan s'amagava dels guàrdia civils. Per a descobrir coses d'aquest bandoler vam convidar al iaio de Marc que s'havia llegit un llibre d'este bandoler i ens va explicar moltes coses. La veritat és que ens va apassionar conèixer la vida de Panxampla i el iaio de Marc ens ho va explicar molt bé. Des d'aquí li agraïm la seua visita i li donem les gràcies.

QUI ERA PANXAMPLA? on PhotoPeach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada