FAMILIES

ENQUESTA PER A FAMILIES I XIQUETES I XIQUETS DE LA COMUNITAT DE GRANS
La comissió de convivència de l'Escola està fent una diagnosi per tal d'elaborar les Normes que han de regular aquest apartat. És molt important que tothom diga la seva. Si encara no ho feu fet, ompliu 'online' el formulari que trobareu clicant a: https://goo.gl/forms/cscv6yr9i9QZZwDD3
Són uns minuts, però paga la pena. Moltes gràcies!


Les vostres filles i fill també estan convidats a emplenar una enquesta sobre la convivència a l'Escola. La trobareu clicant el següent enllaç (és diferent del vostre): https://goo.gl/forms/Tj6zNFOLdf7kJ6HO2
Novament dir-vos que són uns minuts que aniran molt per tal que les Normes que es redacten recullin les sensibilitats i punt de vista de tothom. Una vegada més, moltes gràcies!


Somiem?
Benvolgudes famílies , des de les classes de ens agradaria molt poder acomiadar-nos de l’any 2017 amb totes i tots vosaltres.
És per aquest motiu que us convidem a participar en una trobada on compartirem, un any més, els nostres somnis i desitjos .
Us demanem la vostra col•laboració:
- Portant una foto de la família amb un gest reflexiu que suggereixi el fet de pensar (USB).
(Veieu la fotografia adjunta)
- Pensant un desig o somni familiar per l’any que ve.
- Compartint alguna cosa de menjar o beure per fer un esmorzar entre tots/es (alumnes de A i B, famílies i mestres).
- Assistint a la cloenda del trimestre el dimarts dia 19 de desembre a les 9:15 hores.

Agraïm la vostra participació i us esperem!
Somiem?


Benvolgudes famílies,Com cada any, els alumnes de 6è de Catalunya, durant la primera setmana de maig, han de realitzar unes proves del Departament d’Ensenyament per avaluar les competències bàsiques de llengües (català, castellà, anglès) i matemàtiques. Enguany, també les realitzaran de Coneixement del medi natural.


Us informem que aquest curs les proves seran els dies 9 (dimecres) i 10 (dijous) de maig.

Per facilitar que els nostres alumnes es familiaritzin amb les proves de competències bàsiques, anirem fent algunes proves a classe amb models de cursos anteriors. L'objectiu és entrenar una mica i, sobretot, ajudar  als xiquets i xiquetes a sentir-se més segurs i tranquils els dies 9 i 10 de maig.

Vosaltres, des de casa, també podeu visualitzar les proves, practicar amb els vostres fills/es, s’hi poden consultar els criteris de correcció, les proves corregides, les novetats per aquest curs, etc.


Novetats d'aquest curs:

Models de proves (PROVES DE 6è):

Si teniu qualsevol dubte, us podeu adreçar a Emili, Nines o Cristina (especialista de llengua anglesa).Més informació a les famílies
Clicant aquí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada