diumenge, 6 d’abril de 2014

La classe de les muntanyes i volcans vam fer moltes activitats per Carnaval. La primera cosa que vam fer va ser decidir de què ens volíem disfressar. Vam voler ser fidels al projecte i vam pensar de disfressar-nos de muntanyes, de volcans i alguns es va atrevir a disfressar-se de les dos coses!!! Una vegada pensada la disfressa l'havíem de dissenyar i ens hi vam posar. Vam fer un text instructiu on aputàvem els materials que necessitàvem per fer la disfressa i els passos de la seua elaboració. Després vam començar a fer la disfressa. Vam xalar molt perquè cadascú la feia com l'havia pensat i les mestres només ens ajudaven. Com que vam fer alguns canvis la mestra ens va demanar, un cop ja l'havíem acabada, un text reflexiu de com havíem pensat la disfressa i de com l'havíem acabat fent i havíem d'explicar el per què. Va ser un treball molt interessant!!!
La següent activitat que vam realitzar van ser les ordres de la Reina Carnestoltes. Aquest any la Reina Carnestoltes ens va demanar a les classes de segon que féssim les ordres per  a la setmana de Carnaval. Entre els dos segons ho vam pensar les ordres i les vam redactar en rodolins i, en grups vam anar per les classes cada dia a enunciar les ordres. Va xalar molt perquè a més, anàvem una mica disfressats i tocant uns espanta-sogres!!!
I el dia de Carnaval vam fer un gran festival amb tota l'escola on vam ballar dos coreografies que ens havia ensenyat la mestra Anna d'Educació Física.
Ha estat un Carnaval genial!!! Aquí en teniu una mostra. CARNAVAL A LA CLASSE DE LES MUNTANYES I VOLCANS!!! on PhotoPeach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada