divendres, 5 de maig de 2017

Què és educar?

En aquesta entrada us volem presentar el treball en comissions que s'acostuma a fer a quint.

Davant projectes que ens afecten a tothom, les dos classes comencen reunint-se en gran assemblea per decidir les grans línies d'acció. L'organització d'aquestes idees en blocs duu a la formació de grups de treball on cadascú/na s'adscriu en funció de capacitats, habilitats, interessos o, per què  no, amistat.

Un exemple, l'organització de la propera Festa del Residu Zero ha portat la necessitat de crear un grup que prepararà les activitats (tallers i paradetes), un altre grup encarregat dels aspectes publicitaris i un tercer gran grup responsable de presentar el personatge sobre el qual giraran a partir d'ara moltes de  les activitats de separació de residus a l'escola, la Capgrossa.

Aquests grups s'han reunit per organitzar de manera autónoma diferents subgrups encarregats de tasques diferents. El document que us mostrem a continuació és una mostra de com xiquetes i xiquets de deu-onze anys poden manifestar la seva opinió i donar arguments que els permetin arribar de manera autónoma a acords que beneficien a totes i  a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada