divendres, 9 de juny de 2017

Fem de guies del museu de la Mar de l'Ebre

Imagina que ets el guia del museu de la Mar de l'Ebre i que al teu davant tens un grup de visitants al qual has d'informar. Memoritza el text que apareix a sota per tal de saber el que has de dir.EL MUSEU DE LA MAR DE L'EBRE

Què és el museu de la Mar de l'Ebre?
Era l'antic edifici d'oficines i tallers de la Reial Companyia de Canalització de l'Ebre. Avui, el museu de la mar de l'Ebre ensenya els àmbits marins, peixos i els canvis de la costa durant la història, des d'Hospitalet de l'Infant a Alcanar.

Estarà obert el dijous 15 de juny? A quina hora?
Si, estarà obert a partir de les 11 del matí.

Quin tipus d'objectes podrem trobar?
A la primera planta hi ha dues exposicions permanents 'La mar de l'Ebre: del Cap de Terme a Sòl de Riu' i 'Terra de pescadors i mariners'. En aquestes exposicions trobarem peixos dissecats, la col·lecció malacològica (és a dir, de petxines) de Joan Brunet, i moltes coses de l'antiguitat que s'han trobat al fons del mar. També, eines que utilitzaven els pescadors i els mariners.

Quina classe d'informació trobarem al Museu?
Més informació sobre el mar de la que sabem nosaltres. Com per exemple, informació sobre grups biològics marins, sobre els ambients marins, sobre la importància geoestratègica de la costa de l'Ebre al llarg de la història i, també un àudio-visual sobre els perills que corren els navegants per la costa de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada